Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång


Dubbla guld vid inomhus SM

Föreningen deltog med tre skyttar vid SM på Bosön. Det var Lina, Erik och Jouko som alla tre sköt barebow. Efter kvalificeringen låg både Lina och Erik i topp i sina klasser medan Jouko inte sköt så bra som han hoppades. Han fick skjuta en shoot off mot Jan-Åke Åkesson från Pantern. Tyvärr räckte det inte till och Jouko gick inte vidare till söndagens finaler.

Erik sköt mycket bra i sina finaler, t.ex. 30, 29, 30 mot Jonas Leksell, men åkte senare ut mot Marcus Axelsson som slutade tvåa efter Viggo Axelsson.

Lina hade inte en lika bra finaldag men det räckte för att komma till final och även att vinna den.

I lagfinalen gick skyttarna ut på andraplats efter Lindome. Sekretariatet hade missat att Södertälje inte hade anmält lag så eftersom de skulle ha mött Edsbyn fick laget en bye-match. I semifinalen möttes Tranås med en match som blev 0-2, 0-4, 2-4 och 4-4. I shoot-offen sköt Edsbyn 28 mot Tranås 25 och Edsbyn fick möta Stockholm i finalen.

Även i finalen började laget svagt och hamnade i underläge efter första serien. Sedan snackade de ihop sig och skärpte till sig och vände 0-2 till 2-2, 3-3 och sedan vinst med 5-3. Ytterligare ett lag-guld till Edsbyn!!!

Annons

Posted

in

by

Tags:

Comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: